Ukraine

Футбольна команда Intellias виграла Львівську ІТ лігу та вийшла у Майстер IT-лігу!

News
September 23, 2022

Футбольна команда Intellias виграла Львівську ІТ лігу та вийшла у Майстер IT-лігу

У Першій IT-Лізі в команди відбулося 11 матчів, по матчу з кожним суперником. У результаті команда на чолі з капітаном Богданом Зельманом, Senior IT administration спеціалістом отримала 5 перемог, 3 нічиї і 3 поразки. Це дозволило набрати 18 очок і зайняти 2 місце. Правила такі, що перші 4 команди виходить у плей-офф. 

У наступному етапі за результатами двох матчів Intellias здолали команду Sombra(1-0 і 1-1), а у фіналі не залишили шансів команді Incora (4-0). 

Секрет перемоги в тому що кожен сумлінно виконував свою роль і вказівки тренера, боровся за кожен міліметр поля. Ми часто виборювали очки за рахунок самовіданного захисту.

Ігор Ващишин
графічний дизайнер та воротар команди

FC Intellias існує вже 5 років. Тренування відбуваються кожного тижня. Команда має свого тренера, який вже не перший рік є для неї наставником. 

До цієї перемоги максимальним трофеєм команди була бронза.  Але цього року відбувся перший тріумф. 

Вітаємо колег із перемогою, бажаємо нових перемог і до зустрічі у фан-зоні!

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, з понад 2700 спеціалістів та спеціалісток. Розробницькі центри компанії розташовані в Болгарії, Україні, Польщі, Хорватії, Іспанії, Португалії, Колумбії та Індії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на технологічних рішеннях, автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. У 2022 році Intellias вчетверте увійшов до списку найкращих сервісних IT компаній світу за результатами рейтингу The Global Outsourcing 100.

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.