Ukraine

Intellias допоміг відкрити Центр ментального здоров’я і реабілітації ветеранів

News
February 17, 2021

Intellias допоміг відкрити Центр ментального здоров’я і реабілітації ветеранів. Він розташований на території державного «Госпіталю ветеранів війни «Лісова поляна» від МОН України і потребував ремонту та оновлення.

У 2019 році до Дня захисника України ми запустили благодійну акцію. Кожен спеціаліст Intellias міг пожертвувати свій робочий час у перерахунку грошового еквіваленту за години своєї роботи. Таким чином нам вдалось зібрати 14 810 доларів. За ці кошти в госпіталі відремонтували палати, хол, оновили меблі, облаштували коридори, кабінети лікарів та відпочинкові приміщення, забезпечивши необхідну інфраструктуру для роботи центру. Також у закладі провели інтернет.

15 лютого центр розпочав свою роботу. Наш внесок став першою і критично важливою фінансовою підтримкою, завдяки якій госпіталь зміг розпочати підготовку приміщень для відкриття центру.

Допомога, яку ми отримали завдяки соціальній акції “Час благочинності” – безцінна. Адже окрім коштів, це був справжній прояв підтримки наших захисників від співробітників Intellias. Однією з стратегічних цілей нашого Центру ментального здоров’я та реабілітації ветеранів є саме майданчик для діалогу громадянського суспільства і ветеранів. Сподіваємось, що це лише початок плідної співпраці на благо ветеранської спільноти в галузі ментального здоров’я.

Ксенія Возніцина
Головний лікар ДЗ "Госпіталь ветеранів війни "Лісова поляна" МОЗ України

Тут лікуватимуть розлади, пов’язані з бойовим стресом та наслідками черепно-мозкових травм (постконтузійний синдром). Також тут допомагають подолати стани залежності від психоактивних речовин (MentalHealthCareHUB).

Цей проєкт нам вдалося реалізувати в партнерстві з благодійним фондом “Лелекера”, який прийняв зібрані нами кошти для медичного закладу, координував роботу з Центром та допомагав зробити ремонт. Завдяки такій співпраці кімнати для ветеранів та лікарські кабінети облаштували з врахуванням усіх потреб

Дякуємо за довіру та можливість втілити такий цікавий проєкт допомоги всім співробітникам компанії Intellias.

Наталія Тарасова
директор Благодійного фонду "Лелекера"

Окрім лікувальної функції, Центр розвиває навчально-методичний напрямок, де акумулює досвід зі всієї країни, створює систему обміну досвідом, навчання, підвищення кваліфікації фахівців. Для цього тут запроваджують інструменти збору та моніторингу даних.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших ІТ-компаній України, заснована у Львові у 2002 році. Українські офіси компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську. Також Intellias має офіс у Польщі (Краків) та представництва у Німеччині (Берлін), США (Чикаго, Нью-Йорк) і Саудівській Аравії (Ер-Ріяд). Зараз в Intellias працює понад 1500 спеціалістів.

У 2018 році компанія Intellias увійшла до щорічного рейтингу Inc. 5000 – переліку приватних компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Європі. Того ж року Intellias залучив інвестиції від Horizon Capital для розширення можливостей надання послуг в Центральній та Східній Європі. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ-роботодавців за версією DOU.ua, а у 2018 та 2020 році компанія здобула звання «Велороботодавець року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.