Ukraine

Спеціалісти Intellias разом з усією Україною бігтимуть заради майбутнього планети

News
September 16, 2020

25 вересня в нашій країні вперше відбудеться віртуальна естафета SDG Relay. Команди з двох, трьох або чотирьох учасників впродовж доби мають пробігти або пройти будь-яку відстань в будь-якому куточку України. Серед учасників спортивної естафети є і спеціалісти Intellias. Наша компанія є партнером забігу та одним з брендів-амбасадорів Глобальних Цілей сталого розвитку.

Цією естафетою організатори – ГО «Startup Kyiv» – відзначать 5-ту річницю прийняття резолюції ООН про Цілі сталого розвитку. Документ включає 17 пунктів. Вони охоплюють сферу кліматичних змін, стале споживання, економічну нерівність, інновації та інші сфери.

Днями перед спеціалістами нашої компанії виступила Алевтина Пабст, ініціаторка спортивної естафети SDG RELAY і засновниця ГО «Startup Kyiv». За її словами, щоб діяти глобально, потрібно починати з себе:

«Три тижні тому настав День екологічного боргу. Його щороку визначає науково-дослідницька організація «Глобальна мережа екологічного сліду». Цей день настає, коли кількість використаних людьми ресурсів перевищує той обсяг, який Земля здатна відновити за рік. Цього року ми взяли в борг 131 день. До речі, цього року ми покращили минулорічні показники на 3 тижні. Але це тільки тому, що у світі запровадили карантин через COVID-19» – розповіла Алевтина.

Окрім популяризації Цілей сталого розвитку, забіг підтримує розвиток інновацій та підприємництва в Україні. Зібрані гроші організатори використають для освітніх програм молоді, яка працює над інноваційним вирішенням хоча б однієї з Цілей сталого розвитку.

«Наша організація існує лише рік, але уже кілька років поспіль ми допомагаємо українським стартапам, які популяризують Глобальні цілі сталого розвитку. 3 роки тому на міжнародному конкурсі стартапів в Данії ми підтримали команду з Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Вона створила прилад для хворих на епілепсію. Він мав попередити черговий напад, аби людина встигла до нього приготуватись. У 2018-му році ми допомогли розробникам Сумського національного аграрного університету. Винахідники створили пакети для продуктів, які можна використовувати як органічне добриво», – розповідає Алевтина Пабст.

Долучитись до віртуальної естафети може кожен. Переходь за посиланням – Race for a better world!

Про компанію

Intellias — українська IT-компанія, заснована у 2002 році у Львові. Ми спеціалізуємось на розробці комплексного програмного забезпечення з особливим акцентом на автомобільну галузь, навігаційні системи та фінансові технології. Українські офіси компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську. Також Intellias має офіс у Польщі (Краків) та представництва у Німеччині (Берлін), США (Чикаго, Нью-Йорк) та Саудівській Аравії (Ер-Ріяд).

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.